VILL-EX Kft.
Megbízható minőség, versenyképes áron!

Minősítéseink

Miért használja cégünk a VILL-EX kft. logója mellett “A megbízható minőség versenyképes áron” szlogent?
Mert hisszük és valljuk, hogy egy üzlet csak akkor jó üzlet, ha annak minden szereplője jól érzi magát benne és ezt csak minőségi kiszolgálással érhetjük el!

Mit nyújtunk meglévő és leendő megrendelőinknek?

Azt, hogy minden tőlünk telhetőt elkövetünk annak érdekében, hogy a kor tudományos, technikai színvonalának és a vevő egyedi igényeinek megfelelő komplett, magas műszaki minőségű szolgáltatást nyújtsunk a kívánt határidőre, a megegyezett díjazás ellenében.
A minőség nem öncélú dolog, a minőség természetes elvárás, a piacon való megfelelés feltétele.Társaságunk vezetése elkötelezett a minőségfejlesztésért, a folyamatos javítás iránt, cégünk minden működési területén.
Vállalkozási készségünk kvázi, korlátlan, amely túlnyúlik a belső technológiai és humán kapacitási lehetőségeinken.

Minőségpolitikánk keretet ad a folyamatos fejlesztési folyamat során elérendő minőségcélok kitűzéséhez és átvizsgálásához a következők szerint:

A magas minőségi mutatókkal rendelkező anyagok beépítése, a magas színvonalú szakmai tudással és szorgalommal végrehajtott szolgáltatás értéke magasabb, mint a ráfordítás ára és jelentősen minimalizálja a vállalkozási kockázatot.
Megrendelői megelégedettséget csak akkor tudunk elérni, ha folyamatosan egyre javuló színvonalon ugyanezeket a minőségi elvárásokat támasztjuk beszállítóink, alvállalkozóink, munkatársaink irányában. Ennek érdekében beszállítóinkat és alvállalkozóinkat folyamatosan minősítjük, segítjük őket ismereteinkel és tudásunkal, hogy az adott áru és szolgáltatás termékünk minőségét javítsa.

Munkatársaink kiválasztásánál fontos szempont a kvalifikáltság, a munkához való hozzáállás, a minőség iránti elkötelezettség. Munkatársaink továbbképzése folyamatos, tervezett, tudatos és elvárt. Munkatársainkat folyamatosan motiváljuk, mert csak így érhetjük el céljainkat és lehetünk sikeresek.

Társaságunk a fentiek teljesülése végett kialakítja és folyamatosan fejleszti az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszerét.