Kérem, engedje meg, hogy bemutassam cégünk specifikumait, referenciáit.
Tevékenységünkbe beletartozik a közép- és kisfeszültségű berendezések, OTR, ISZTR és épített házas transzformátor állomások létesítése, a kisfeszültségű elosztó-vezérlő folyamatirányító berendezések tervezése, gyártása és telepítése, az erősáramú és gyengeáramú hálózatépítés, iroda-, csarnok- és térvilágítás tervezése és kivitelezése, az épületgépészeti, technológiai gépészeti egységek villamos installációs szerelése. Lég- és földkábel hálózatok kivitelezése közép- és kisfeszültségen.

    Az ELMÜ-ÉMÁSZ Rt-vel mindennapos a kapcsolatunk.
Évek óta végzünk az áramszolgáltatóknak hitelesített áramváltó-cseréket, földkábel, légkábel hálózatszerelési munkákat, csatlakozó szerelést, oszlop-transzformátorállomás kivitelezését és karbantartást, 0,4KV-os tokozott sínszekrény gyártását. 2002. év augusztusától 2004 januárig a GA Magyarország alvállalkozójaként a Vill-ex Kft. végezte 19 környékbeli település közvilágításának javítását, karbantartását.

    Gazdasági társaságunk a VILL-EX KFT 1991-ben jött létre természetes személyek részvételével, jogelőd nélkül. A társaság alapító tagjai korábban fővállalkozói, hazai és külföldi szereléseken, (Aprítógépgyár Zrt, jelenlegi nevén RUUKKI Tisza Zrt) illetve áramszolgáltatói területeken tevékenykedtek, felelős vezetői beosztásban.
A társaság jegyzett tőkéje 11M Ft, a vagyona meghaladja a 150M Ft-ot, 2006-ban az árbevétele elérte a 220 M Ft-ot.

    Tevékenységünk felöleli a tervezési és kivitelezési oldalról a számítógép által /PC/ támogatott PLC irányítástechnika, a 0,4KV-os erőátvitel és vezérlés, világítástechnika, a kis-középfeszültségű transzformátorállomás és védelmek területét.

       
Cégbemutatkozás: